Ressourceforløb

Læs mere om Ressourceforløb

Formål

Formålet med et ressourceforløb er at sikre dig, hvis du er i risiko for at komme på førtidspension, i stedet får muligheden for at udvikle din arbejdsevne.

Målet er, at ressourceforløbet på sigt kan hjælpe dig i arbejde eller i gang med en uddannelse.

Et ressourceforløbet, som varer fra et til fem år, består af en tværfaglig og helhedsorienteret indsats, der bidrager til, at du udvikler din arbejdsevne.

Når du deltager i ressourceforløb, får du en ydelse - ressourceforløbsydelse - som er på niveau med kontanthjælp eller uddannelseshjælp.

 

Forløb hos Sygefravær og Jobfastholdelse

Hvis du er bevilget et ressourceforløb efter en periode på sygedagpenge eller jobafklaringsforløb, bliver du tilknyttet en koordinerende sagsbehandler hos Sygefravær og Jobfastholdelse.

Når du overgår til ressourceforløb vil der på rehabiliteringsmødet blive udarbejdet en rehabiliteringsplan. I denne plan er skrevet længden af og formålet med dit ressourceforløb samt hvilke udviklingsfelter rehabiliteringsteamet peger på.

Et ressourceforløb består ofte af både beskæftigelsestilbud, sociale tilbud og sundhedsmæssige tilbud, der kombineres og koordineres på tværs.

Du vil i samarbejde med din koordinerende sagsbehandler planlægge indsatserne i dit ressourceforløb.

Dekorativt billede

Kontaktinfo

Sygefravær og Jobfastholdelse
Tlf.: 9628 5100
Send en e-mail til Sygefravær og Jobfastholdelse

Brug altid en sikker mail, hvis din besked indeholder personlige eller følsomme oplysninger.

Læs mere om sikker mail